top of page

In Naar Binnen kun je terecht voor...

Reiki

Reiki is een zachte behandelingswijze waarbij met handoplegging wordt gewerkt.  

Reiki is het laten stromen van universele levensenergie. Het kalmeert, troost en is weldadig. 

Het doel van Reiki is het wegnemen van blokkades in het lichaam zodat de energie weer vrij kan stromen.

Ademhalingsoefeningen

Via ademhalingsoefeningen maken we verbinding met ons lichaam. Het is een eenvoudige weg om thuis te komen in jezelf. Een bewuste ademhaling ontspant het lichaam en helpt je om jouw gedachten los te laten. Hierdoor maken we ruimte vrij in lichaam en geest. Dit werkt versterkend en helend en schenkt ons vrede en rust die we vaak ontberen in ons dagelijkse jachtige leven.

Coachinggesprekken om tot een ruimer bewustzijn te komen 

We leven in een wereld waar weinig ruimte is om gedachten en gevoelens  ‘die buiten de verwachtingen’ liggen te delen. Hierdoor worden we vernauwd tot dat deel van onszelf dat “wenselijk” is (voor onszelf en/of anderen) en kunnen andere aspecten zich niet ontplooien. In de coachinggesprekken gaan we op zoek naar die stukjes van onszelf die in het hoekje werden gezet en geven we er erkenning aan. Dit bevrijdt ons van vastgeroeste denkbeelden, verruimt ons bewustzijn en maakt ons (weer) heel.

Gesprekken en oefeningen om patronen te herkennen en te doorbreken 

Heb je het gevoel dat bepaalde patronen zich steeds herhalen in jouw leven? Dat je telkens op dezelfde thema’s vastloopt? 

We onderzoeken die terugkerende patronen, die voor jou niet prettig aanvoelen. 

Vervolgens gaan we op zoek naar de wortel van waaruit dit patroon is gegroeid. 

Ten slotte proberen we een nieuw begin te maken door het patroon, dat jou niet meer dient, te verlaten en te vervangen door een levenswijze die meer in balans is en evenwichtiger aanvoelt.

Een  systemische blik op jouw realiteit

Systemisch werk is het kijken naar het grotere geheel. Het is een manier om inzicht te krijgen in je plek in een systeem (bv. familiesysteem, organisatiesysteem, vriendschappen, …). We maken allemaal deel uit van meerdere systemen. Dit werkt in twee richtingen. Jij beïnvloedt de systemen waar jij deel van uitmaakt en op hun beurt beïnvloeden deze systemen jou.

Via deze werkwijze ontdek je welke patronen in een systeem van invloed zijn op jouw ontwikkeling.

De systemische benadering helpt zichtbare en onzichtbare dynamieken in beeld te brengen.

Systemische blik
Reiki
bottom of page